Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

''Μεσσιανικός'' Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση, Σωτήρης Σοφιανόπουλος

Τον Μάϊο του 1999 ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος είχε γράψει και δημοσιεύσει ένα κείμενο υπό τον τίτλο: '' ''Μεσσιανικός'' Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση''. Ήταν ένα κείμενο το οποίο έγραψε λίγο πριν τις τότε ευρωεκλογές για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τους πραγματικούς κινδύνους κατά της πατρίδος μας και τα πραγματικά θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν τον ελληνικό λαό. Το κείμενο είναι σίγουρα πολιτικό* αλλά με την ουσιαστική και Αριστοτελική έννοια και όχι την ευτελισμένη σημερινή. Αξίζει πραγματικά να μελετήσουμε τις προειδοποιήσεις και την αγωνία του ιδιοκήτη των ΧΡΩ.ΠΕΙ., χημικού και ερευνητή Σωτήρη Σοφιανόπουλου, που τόσο πάσχισε για την πατρίδα μας. Άλλωστε στην ουσία των πραγμάτων ελάχιστα έχουν αλλάξει από τότε. (οι υπογραμμίσεις και επισημάνσεις με bold δικές μας)

 ''Μεσσιανικός'' Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση 

Η προσπάθειά μου εκφράζει συγκεκριμένες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές επιταγές καθώς και τις πάγιες πολιτισμικές αξίες των Ελλήνων, τις οποίες δυστυχώς τα κόμματα του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου έχουν σκόπιμα νοθεύσει, διαστρεβλώσει και αποκρύψει όταν ειδικώς πρόκειται για οικονομικές δυνατότητες. 

Το πολιτικό κατεστημένο με έξωθεν καθοδήγηση, οδηγεί τον λαό μακρυά από τα πραγματικά του συμφέροντα, τις πολιτισμικές του αξίες και τα οράματά του. Αυτό συμβαίνει  διότι στόχος τους είναι η νομή της εξουσίας προς όφελος των ξένων αφεντικών τους. 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και όχι η κοινωνία, η πολιτεία και ο Ελληνισμός εν γένει. 

Ελληνίδες και Έλληνες, τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά το Κυπριακό, το Βορειοηπειρωτικό, την παράδοση του Οτσαλάν, τον βομβαρδισμό της Σερβίας και το νέο επιθετικό πρόσωπο του ΝΑΤΟ, είμαστε μάρτυρες της πλήρους καταρράκωσης του διεθνούς δικαίου. Δεν είναι μυστικό ό,τι το διεθνές δίκαιο βασίζεται σε θεμελιακούς θεσμούς του Ελληνικού πολιτισμού, όπως αυτός των Αμφικτιονιών, κορυφαίο παράδειγμα ελεύθερης και ισότιμης συνεργασίας μεταξύ των πόλεων-κρατών, των διαφόρων Ελληνικών φυλών στα οποία, παρά τις έντονες διαφορές των μελών τους, επικρατούσε αλληλοσεβασμός και πιστή τήρηση των συμφωνηθέντων όπως π.χ. η απαγόρευση καταστροφής του υδραγωγείου της αντιπάλου πόλεως και πολύ περισσότερο η καταστροφή αυτή της ίδιας της πόλεως. Οι παραβάτες ετιμωρούντο αυστηρότατα. 

Η Κοινωνία των Εθνών μετά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν σαν θεμέλιο τον Αμφικτιονικό θεσμό των Ελλήνων. 

Τα τελευταία χρόνια η συνεχής παράκαμψη αυτών των θεμελιωδών αρχών από τον ΟΗΕ δεν είναι τίποτε περισσότερο από την σαφή έκφραση της παγκόσμιας πολιτικής επιβολής του Σιωνιστικού ''Διευθυντηρίου'', διότι έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με τις βασικές αρχές του Οργανισμού οι οποίες είναι ο αλληλοσεβασμός της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της ισότητας μεταξύ των κρατών, αρχές οι οποίες φαίνεται ότι είναι μεγάλα εμπόδια στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίησή του. 

Για να γίνει δε, πιστευτή η αναγκαιότητα αυτής της παγκοσμιοποίησης προβάλλεται ως αξεπέραστη επιταγή η οικονομία, η οποία επιβάλλεται λόγω της μειώσεως του κόστους και της αυξήσεως της ανταγωνιστικότητας. Εδώ, ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι η οικονομία είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου και όχι ο άνθρωπος στην υπηρεσία των υλικών κελευσμάτων και απαιτήσεων της οικονομίας. Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ''άρτον'', ούτε μπορεί να υποβιβαστεί σε έναν άβουλο ''Homo economics'' δηλαδή, με μόνη διάσταση την ύλη. Αλλοίμονον εάν ο πολιτισμός περιοριστεί σ' αυτήν την τόσο τραγική διάσταση. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι δυνατόν παρά οι δημοκρατικές αρχές του Ελληνσιμού να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους θεοκρατικούς πολιτισμούς ''Μεσσιανικού'' τύπου όπου ο ένας ή οι ελάχιστοι μυημένοι κρατούν τα κλειδιά της όποιας αλήθειας επιβάλλοντας ετσιθελικά και κυριαρχικά τις απόψεις τους. Ο λόγος είναι απλός, ο Ελληνισμός διδάσκει ό,τι ο περισσευούμενος πλούτος χρησιμοποιείται προς άνοδον και επαύξησιν του πολιτισμού και όχι της καλοπεράσεως όπως ο Σιωνισμός π.χ. κατασκευή Ναών Παρθενώνας, Θεάτρου Επιδαύρου, αγαλμάτων κλπ και όχι Σόδομα και Γόμορα. 

Ελληνικέ λαέ είναι ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνσιμού αλλά και για την διάσωση της ακεραιότητας της πατρίδας μας να αντισταθείς πλέον με δύναμη στους ανεύθυνους αλλά και ανεγκέφαλους τολμητίες ''καουμπόηδες'' που έντεχνα καθοδηγούνται και εξωθούνται από τον Διεθνή Σιωνισμό ακόμη και εναντίον των πραγματικών συμφερόντων της Αμερικής. 

Δυστυχώς, ο διεθνής Σιωνισμός ελέγχει ένα μεγάλο μέρος του διεθνούς κεφαλαίου και της ροής του, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο κομμάτι της διεθνούς αλλά και ντόπιας πληροφόρησης και ιδιαιτέρως του κινηματογράφου. Η προσπάθειά του έχει σαν σκοπό να ποδηγετήσει τον πολιτισμό, να ισοπεδώσει την εθνική και λαϊκή κυριαρχία διεθνώς, αφανίζοντας ταυτόχρονα τις θεμελειώδεις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης έτσι ώστε ανενόχλητος πλέον και ''απελευθερωμένος'' απο τα ''δεσμά'' αυτών των αξιών να προχωρήσει επιτέλους στην πργματοποίηση του ανομολόγητου και ''Μεσσιανικού'' στόχου της παγκόσμιας κυριαρχίας του. 

Να μην ξεχνάς, Ελληνικέ λαέ, ό,τι ο μεγάλος αντίπαλος στην ''Μεσσιανική'' αυτή παγκοσμιοποίηση είναι οι βασικές αρχές και αξίες του Ελληνικού πολιτισμού όπως αυτές έγιναν αποδεκτές από την πολιτισμένη ανθρωπότητα και πάνω στις οποίες στερέωσαν την Αμερικανική Συμπολιτεία οι μεγάλοι ιδρυτές της, George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, και η οποία Αμερική (Η.Π.Α.) δεν ομιλεί ελληνικά απο μια ψήφο. 

Ο αγώνας σου, Ελληνικέ λαέ, δεν περιορίζεται και δεν επικεντρώνεται μόνο στα στενά όρια της Ελλάδας. Σιγά-σιγά θα γίνει κατανοητός και έξω από αυτά και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, με την βοήθεια της ομογένειας, ο αγώνας σου θ' ανοίξει τα μάτια του Αμερικανού πολίτη ώστε ν' αντιληφθεί ποιοί του χαλκεύουν τα πάσης φύσεως δεσμά του και ποιοι είναι εκείνοι που τον χρησιμοποιούν για να επιτύχουν τους δικούς τους σκοπούς. Επίσης, θα κατανοήσει ό,τι τον οδηγούν στην πολιτισμική του παρακμή έτσι ώστε να εξαλείψουν μια για πάντα την κάθε δυνατότητά του να αντιδράσει στην επιβολή της σκοτεινής και ιδοτελούς παγκοσμιότητας υπερ των ολίγων, η οποία είναι εναντίον και των πραγματικών συμφερόντων της μεγάλης Αμερικανικής Συμπολιτείας. 

Ό,τι είναι καλό για τα εργοστάσια τύπου General Motors, Ford, I.I.T. κλπ δεν είναι πλέον κατ' ανάγκην καλό για την Αμερική! Τα εργοστάσια στην εποχή μας μεταφέρονται σχετικά εύκολα, λόγω οικονομικού συμφέροντος αφήνοντας πίσω τους στρατιές ανέργων. 

Αυτό που λέγεται Αμερικανικός Ιμπεριαλισμός ισχύει μόνον επιφανειακά. Ο ουσιαστικός ιμπεριαλισμός είναι πλέον ένας και μόνος. Είναι η ''Μεσσιανική'' πασκοσμιοποίηση, δηλαδή, ο Σιωνιστικός Ιμπεριαλισμός. Αυτός ο πραγματικός ιμπεριαλισμός έχει αλώσει ένα μεγάλο μέρος του Αμερικανικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Επίσης, έχει διεισδύσει σε βάθος στην Αμερικανική κρατική διοίκηση και γραφειοκρατία εξωθώντας και χρησιμοποιώντας με επιτήδειο τρόπο την Αμερικανική ισχύ υπέρ των σκοπών του, εν αγνοία του Αμερικανικού λαού. 

Το ίδιο βέβαια είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια και για την δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως τείνει να την διαμορφώσει το καθοδηγούμενο από τον διεθνή Σιωνισμό γνωστό διευθυντήριό της. Η σημερινή οργάνωσή, της δήθεν Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πολλά ελλείμματα δημοκρατίας, πολιτικών και οικονομικών θεσμών, απασχόλησης καθώς θάρρους και αξιών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το σημερινό μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην έχει καμία σχέση πλέον με το όραμα το οποίο είχαν οι ταλαιπωρημένοι από τους πολέμους λαοί της, οι οποίοι την ήθελαν βαθιά δημοκρατική, με πλήρη απασχόληση, οικονομικά ανεξάρτητη και φάρο της ειρήνης. 

Σήμερα έχουμε μια Ευρώπη θεσμικά ''κουρελιασμένη'' με δεκάδες εκατομμύρια ανέργους, εξαρτημένη ακόμη και για την τροφή της από τα 37 εκατομμύρια τόνους σόγιας που εισάγει κάθε χρόνο από την Αμερική. 

Ο Ευρωπαϊκός φάρος ειρήνης μετετράπη σε ''πυρ της κολάσεως'' και οι ταγοί της Ευρώπης σε ''αρχαγγέλους-υπηρέτες'' της ''Μεσσιανικής'' παγκοσμιοποίησης. 

Οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των λαών της Ευρώπης είναι μεγάλο εμπόδιο στην ''Μεσσιανική'' παγκοσμιότητα διότι εμποδίζουν την μεγιστοποίηση των κερδών των πολυεθνικών παγκοσμίων εταιρειών αφού οι ιδιαιτερότητές τους αντιστρατεύονται τον πολλαπλασιασμό των ομογενοποιημένων προϊόντων. 

Βλέπετε ότι όσοι περισσότεροι είναι οι αγοραστές με τα ίδια γούστα και πρότυπα κατανάλωσης, τόσο αυξάνεται το κέρδος ανά μονάδα προϊόντος. 

Φίλη ελληνίδα, φίλε Έλληνα, όταν σου μιλώ για τον διεθνή Σιωνισμό και την ''Μεσσιανική'' παγκοσμιοποίηση κάνω σαφή διάκριση μεταξύ Εβραϊκού έθνους και των Εβραίων Σιωνιστών. Αφ' ενός οι Σιωνισταί είναι στυγνοί δυνάστες αυτού του ίδιου του Εβραϊκού έθνους και αφ' ετέρου εις τον διεθνή Σιωνισμό έχουν πλέον προσχωρήσει και πάρα πολλοί μη Εβραίοι μόνο και μόνον από ωφελιμισμό ή πολιτικό ''οπορτουνισμό''. 

Ό,τι είναι η μαφία και η Κόζα Νόστρα για το Ιταλικό έθνος είναι και ο Σιωνισμός για το Εβραϊκό έθνος! Αλλά και η μαφία και η Κόζα Νόστρα πλέον έχει πλειάδα μη Ιταλών μελών τους. 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε επίσης ό,τι ο Σιωνισμός χρησιμοποιεί σαν ασπίδα του τον αντι-Σημιτισμό, δηλαδή ψεύτικα ονομάζει την κάθε επίθεση εναντίον του σαν ρατσιστική αντι-Σημιτική έκφραση δηλαδή σαν αντι-Εβραϊσμό. 

(θα ακολουθήσει η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση) 

Επιμέλεια: Ξενοφών Οικονομικός (30.9.2020)

* δεν θα κάνουμε αναφορά εδώ στο κόμμα ''Ελληνισμού'' που είχε δημιουργήσει ο Σ. Σοφιανόπουλος στις αρχές της δεκαετίας 1980. Ο λόγος που τον οδήγησε στην δημιουργία κόμματος τότε ήταν προφανώς η πίστη του ό,τι έτσι θα βοηθούσε στην απελευθέρωση της πατρίδος μας. Ωστόσο, το σύστημα -όπως ο ίδιος ο Σ.Σοφιανόπουλος έλεγε- είναι πολύ καλά οργανωμένο ώστε να εμποδίζει κάθε ανιδιοτελή προσπάθεια για το καλό της πατρίδα μας. Αυτό πολύ περισσότερο ισχύει στο πεδίο της πολιτικής. Η ιστορική εμπειρία το έχει καταδείξει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες σημειώνουμε πως:
-ό,τι υπάρχει σε αυτό το blog είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας τόσο των έργων του Σωτήρη Σοφιανόπουλου όσο και άλλων επιστημόνων οι οποίοι αναφέρονται όπως και οι αντίστοιχες πηγές και βιβλιογραφία.
Ως εκ τούτου τα άρθρα μας αποτελούν πνευματικό κόπο της ομάδας μας ή μεμονωμένου συναδέλφου μας που τα συντάσσει.
Το δικαίωμα χρήσης και αναδημοσίευσης του υλικού από το blog μας καθορίζεται από τον αντίστοιχο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας Ν. 4481/2017 σε συνέχεια του Ν. 2121/1993.
-Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου μας υπό την αυστηρή προϋπόθεση επισύναψης της πηγής μέσω ενεργού συνδέσμου και αναφοράς του blog και του ονόματος του συγγραφέως του άρθρου.
-Σχόλια θα εγκρίνονται όταν είναι σχετικά με το θέμα, εννοείται ό,τι δεν περιέχουν προσβλητικούς ή απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και δεν περιέχουν συνδέσμους αμφιβόλου αξιοπιστίας.
-Όταν αποστέλλετε κείμενα μέσω σχολίων ή e-mail και δεν είναι δικά σας παρακαλείσθε να αναγράφετε την πηγή τους.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.