Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ένας χρόνος απο το μεγαλειώδες ΌΧΙ: Οι Έλληνες, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είπαν το ΌΧΙ στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των δανειστών, το ΌΧΙ στις ποταπές αξιώσεις τους.

Πέρασε ένας χρόνος απο την μεγαλειώδη στιγμή που ο ελληνικός λαός τίμησε την ιστορία του, τους προγόνους του, το ένδοξο παρελθόν του λέγοντας ΌΧΙ στον διαρκή εκφοβισμό της Τρόϊκας εξωτερικού και εσωτερικού. Ένας λαός, που το μεγαλύτερο κομμάτι του στέκεται και αντιστέκεται. Γι' αυτούς που διέστρεψαν την βούληση των Ελλήνων απαντούμε με τα λόγια σε ένα σκίτσο του Αρκά: ''Μπορεί σε λίγα χρόνια να ξεχαστεί η επέτειος. Όχι όμως και ο υπαίτιος.'' Κι' αυτό ισχύει για όλους τους δωσίλογους μνημονιακούς πολιτικούς-μαριονέτες. 

Αναδημοσιεύουμε την τότε ανάρτηση (http://hellas-economy.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html) με το θριαμβευτικό, άφοβο και λεβέντικο μήνυμα του ελληνικού λαού. 

Οι Έλληνες, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είπαν το ΌΧΙ στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των δανειστών, το ΌΧΙ στις ποταπές αξιώσεις τους.

Ο Ελληνικός λαός, οι έλληνες πολίτες, όλοι μας, παρά την προπαγάνδα και την διασπορά -άνευ ορίων- φόβου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης [ουσιαστικά επιρροής και προπαγάνδας] ψήφισε στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου το  "ΟΧΙ".

06-07  02:51
                                  19.159/19.159                                                              6.161.140

                                     100,00 % 62,50 %

Ερώτημα%
Δεν εγκρίνεται / ΟΧΙ61,31
Εγκρίνεται / ΝΑΙ38,69
ΌΧΙ στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των δανειστών.
ΌΧΙ στην αντιδημοκρατική επιβολή του νέου μνημονίου που πρότειναν.
ΌΧΙ σε νέα υφεσιακά οικονομικά μέτρα που είναι αντίθετα με όσα υπαγορεύει η οικονομική επιστήμη.
ΌΧΙ σε ένα πρόγραμμα των δανειστών που απαιτούσε να ξεπουληθούν οι υποδομές της Πατρίδας μας. (ζητούσαν πώληση των περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ με ότι αυτό είχε στο περιουσιολογιό του την 31 Δεκεμβρίου 2014).
ΌΧΙ στην αύξηση του φ.π.α. στον τουρισμό στο 23% για να καταστραφεί ο Ελληνικός τουρισμός και να πλουτίσουν οι γερμανικές πολυεθνικές που κατέχουν τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στις ακτές της τουρκίας.
ΌΧΙ στις μειώσεις μισθών και συντάξεων στους απόμαχους της ζωής.
ΌΧΙ στην επιβολή ενός νέου προγράμματος το οποίο δεν προβλέπει καμία ρύθμιση για το μη βιώσιμο εξωτερικό χρέος των 540 δις ευρώ. (Δηλαδή οι δανειστές προτείνουν ασφυχτικά μέτρα χωρίς να μάς επιτρέπουν την θεραπεία της γεννεσιουργού αιτίας των οικονομικών προβλημάτων που είναι το αυξανόμενο εξωτερικό χρέος με την επιστροφή δισ. ευρώ ετησίως ως πανωτοκίων προς τους δανειστές). 
ΌΧΙ άλλα ολοκληρωτικά μέτρα από τους δανειστές, σε έναν λαό που υποφέρει πέντε χρόνια τώρα από τα μνημόνια που επέβαλαν οι δανειστές και υπέγραψε το πολιτικό προσωπικό τους στην Ελλάδα. 


Οι δανειστές ίσως βρούν άλλους τρόπους να οργανώσουν την πολεμική τους και την ταπείνωσή μας εναντίον της Ελλάδας μας και του ελληνικού λαού. Ωστόσο, το αξιοπρεπές και εθνοπρεπές ΌΧΙ του Δημοψηφίσματος δεν θα μπορέσουν ποτέ να το υπονομεύσουν και να το αλλοιώσουν. Έχει ενσωματωμένο το DNA των Ελλήνων και είναι γέννημα της εδώ και 4.500 χρόνων ματωμένης ιστορίας μας. 


Το ένδοξο ΌΧΙ του 1940 ακολούθησε ιερός πόλεμος στα χιονισμένα και παγωμένα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Νέα παιδιά, νέοι στρατιώτες, ο ανθός της Ελλάδας θυσιάστηκαν, άλλων τα κρυοπαγημένα πόδια ακρωτηριάστηκαν και αυτά ως συνέχεια των ιερών αγωνιστών του 1821, ως συνέχεια του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της Πόλης των Πόλεων της Κωνσταντινούπολης, ως συνέχεια του Λεωνίδα των 300 Σπαρτιατών, 400 Θεσπιέων και 400 Θηβαίων στη Μάχη των Θερμοπυλών (480 π. Χ.), ως συνέχεια του Μιλτιάδη και των αγωνιστών του στη Μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) και τόσων άλλων...

Με ρωμαΐικη λεβεντιά, με εμπιστοσύνη στον Κύριο μας συνεχίζουμε αυτή την πορεία για το δίκαιο, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία ενάντια στον οικονομικό πόλεμο των δανειστών, ενάντια στο οικονομικό ράϊχ των Γερμανών και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων εταίρων, οι οποίοι κρύβονται και στοιχίζονται πίσω από τον κ. Σόϊμπλε, χωρίς κανείς να προβάλλει αντίλογο στον πόλεμο κατά της Ελλάδος. Χωρίς κανείς, από την... πολυφωνική και... δημοκρατική Ευρώπη να ορθώνει το ανάστημά του για να υποστηρίξει -έστω και ελάχιστα, έστω και νωχελικά, έστω και χωρίς να έχει κόστος αυτός ή η χώρα του- τα δίκαια της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που τους κληροδότησε το φως του Ελληνισμού, τις αρχές της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Αρετής και του ίδιου του σχηματισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία υπερηφανεύονται ότι ανήκουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες σημειώνουμε πως:
-ό,τι υπάρχει σε αυτό το blog είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας τόσο των έργων του Σωτήρη Σοφιανόπουλου όσο και άλλων επιστημόνων οι οποίοι αναφέρονται όπως και οι αντίστοιχες πηγές και βιβλιογραφία.
Ως εκ τούτου τα άρθρα μας αποτελούν πνευματικό κόπο της ομάδας μας ή μεμονωμένου συναδέλφου μας που τα συντάσσει.
Το δικαίωμα χρήσης και αναδημοσίευσης του υλικού από το blog μας καθορίζεται από τον αντίστοιχο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας Ν. 4481/2017 σε συνέχεια του Ν. 2121/1993.
-Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου μας υπό την αυστηρή προϋπόθεση επισύναψης της πηγής μέσω ενεργού συνδέσμου και αναφοράς του blog και του ονόματος του συγγραφέως του άρθρου.
-Σχόλια θα εγκρίνονται όταν είναι σχετικά με το θέμα, εννοείται ό,τι δεν περιέχουν προσβλητικούς ή απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και δεν περιέχουν συνδέσμους αμφιβόλου αξιοπιστίας.
-Όταν αποστέλλετε κείμενα μέσω σχολίων ή e-mail και δεν είναι δικά σας παρακαλείσθε να αναγράφετε την πηγή τους.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.