Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Σωτήρης Σοφιανόπουλος - Ο Έλληνας, ο ευπατρίδης, ο βιομήχανος, ο επιστήμων και ο ερευνητής. Μια εκπομπή αφιέρωμα στη μνήμη του.

 


Μια εκπομπή αφιέρωμα στη μνήμη του Σωτήρη Σοφιανόπουλου. Ενός τεράστιου Έλληνα με μια τεράστια καρδιά που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την πατρίδα μας την Ελλάδα και τους Έλληνες που τόσο αγάπησε. 
Πίστεψε στην Ελλάδα, την ιερή ιστορία της, τους σοφούς προγόνους μας και Ήρωες της αλλά και στις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που κρύβει ο τόπος μας. Δεν έβαλε νερό στο κρασί του, δεν φοβήθηκε, δεν συμβιβάστηκε. Δούλεψε άοκνα και σκληρά για την πατρίδα μας, υποστήριξε και απέδειξε στον πτοημένο ελληνικό λαό ό,τι: η Ελλάδα είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης σε πλουτοπαραγωγικές πηγές και ορυκτό πλούτο. Η πρώτη σε ποσότητες υδάτων, με το καλύτερο και πιο εύκρατο κλίμα που δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στην γεωργία και κτηνοτροφία μας, Διηύθυνε την ΧΡΩ.ΠΕΙ. επί 11 χρόνια και με μοναδικά επιτεύγματα, που ζήλεψαν μεγάλες πολυεθνικές του εξωτερικού και γι΄αυτό τον πολέμησε το ντόπιο μεταπρατικό πολιτικό σύστημα και οι ξένες πολυεθνικές. 
 
παρουσιαστής εκπομπής: Ανδρέας Μπλάνος Ὑπτγος (εα), πρώην Δ/ντής Διεθνῶν Σχέσεων ΓΕΕΘΑ καί δημοσιογράφος τοῦ Ἀχελῶος TV
προσκεκλημένος: Αντώνης Καλόγηρος, οικονομολόγος-εκπαιδευτικός 
 
Επιμέλεια: Ξενοφών Οικονομικός (20.11.2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες σημειώνουμε πως:
-ό,τι υπάρχει σε αυτό το blog είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας τόσο των έργων του Σωτήρη Σοφιανόπουλου όσο και άλλων επιστημόνων οι οποίοι αναφέρονται όπως και οι αντίστοιχες πηγές και βιβλιογραφία.
Ως εκ τούτου τα άρθρα μας αποτελούν πνευματικό κόπο της ομάδας μας ή μεμονωμένου συναδέλφου μας που τα συντάσσει.
Το δικαίωμα χρήσης και αναδημοσίευσης του υλικού από το blog μας καθορίζεται από τον αντίστοιχο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας Ν. 4481/2017 σε συνέχεια του Ν. 2121/1993.
-Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου μας υπό την αυστηρή προϋπόθεση επισύναψης της πηγής μέσω ενεργού συνδέσμου και αναφοράς του blog και του ονόματος του συγγραφέως του άρθρου.
-Σχόλια θα εγκρίνονται όταν είναι σχετικά με το θέμα, εννοείται ό,τι δεν περιέχουν προσβλητικούς ή απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και δεν περιέχουν συνδέσμους αμφιβόλου αξιοπιστίας.
-Όταν αποστέλλετε κείμενα μέσω σχολίων ή e-mail και δεν είναι δικά σας παρακαλείσθε να αναγράφετε την πηγή τους.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.